(none) imager-devel
/ help / lists / applications / search /
 

Problem reading some TIFF images

From: Derek (
10504@xyz.molar.is)
Date: Mon 04 Aug 2003 - 16:29:59 GMT

  • Next message: Tony Cook: "Re: Problem reading some TIFF images"

    Hi,

    I am trying to read the tags from Tiff images. I went through the archives
    and don't see anything that mentions this issue. I used the logging
    feature and what I get is:

    [2003/08/03 22:29:40] log.c:35 0: Imager - log started (level = 1)
    [2003/08/03 22:29:40] Imager.xs:125 1: Imager 0.41 starting
    [2003/08/03 22:29:40] iolayer.c:980 1: io_new_fd(fd 5)
    [2003/08/03 22:29:40] io.c:236 1: mymalloc(size 60) -> 0022A838
    [2003/08/03 22:29:40] iolayer.c:992 1: (0022A838) <- io_new_fd
    [2003/08/03 22:29:40] iolayer.c:828 1: io_glue_commit_types(ig 0022A838)
    [2003/08/03 22:29:40] iolayer.c:829 1: io_glue_commit_types: source
    type 0 (FDSEEK)
    [2003/08/03 22:29:40] tiff.c:327 1: i_readtiff_wiol(ig 0022A838,
    length -1)
            File ends at this point.

    I read a different, smaller tiff file and the first 8 lines are the
    same. In the smaller file the next line would be:

    [2003/08/03 22:35:13] tiff.c:118 1: i_readtiff_wiol: width=2032,
    height=2640, channels=1

    So it looks like the read stops at the point where it reads the tags for
    the dimensions. These files are 750k, but can be much larger.

    Does Imager assume that tags are in a specific order? Is there anything I
    can do to get this to work?

    Thank you for your help.

    Sincerely,

    Derek



  •